Curatorie cu Livrare la Domiciliu

Blanchisserie (“Spalatorie” in limba franceza) este o companie romaneasca ce ofera clientilor sai servicii specializate de curatatoriespalare de imbracaminte si articole de casa, uscare si calcare, la cele mai inalte standarde de profesionalism si eficienta.

Curatatoria noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor, din dorinta de a oferi bucurestenilor un plus de calitate, promptitudine si punctualitate in zona de servicii oferite, cu livrare la domiciliu. Iar ca sa fim cat mai transparenti, sa facilitam interactiunea cu clientul si sa oferim un Customer Service profesionist, fiecare client va fi informat cu privire la numele angajatului responsabil de comanda lui.

La Blanchisserie lucram cu echipamente si dotari tehnice (precum masini de spalat, uscatoare sau masini de calcat) de ultima generatie, curatatoria noastra avand in vedere protejarea mediului, echipamentele fiind produse dupa cele mai inalte standarde, garantand de fiecare data o experienta perfecta pentru clientii nostri.

In procesul de curatare folosim exclusiv apa, detergenti si balsamuri, acestea fiind de o calitate exceptionala, fabricate in Germania si Austria, ce protejeaza culoarea si textura materialelor si confera un parfum proaspat, delicatete la atingere si stralucire culorilor.

Modalitatile de curatare pe care Blanchisserie le foloseste sunt adecvate diferitelor materiale si texturi pentru ca solutiile folosite sa asigure curatarea acestora intr-un mod calitativ si sigur, fara alte adaosuri de substante chimice.

In plus, pentru a respecta toate normele de curatenie si calitate, atat in locatia noastra, cat si in vehiculele cu care se transporta hainele fumatul este strict interzis. Curatatoria noastra se bazeaza pe un mecanism simplu si eficient pentru tine – Preluam hainele de la domiciliul tau, le spalam, le calcam si ti le livram inapoi la domiciliu in timp util.